XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Bruiloften & jubilea bij Park Plaza® Hotel & Resorts

Trouwlocaties in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en KroatiŽ. Kies Park Plaza Hotels & Resorts of art'otels by park plaza voor uw bruiloft, jubileum, huwelijksreis of mini-huwelijksreis en beleef een werkelijk gedenkwaardige dag.

Van romantische ceremonieën tot onvergetelijke huwelijksnachten, kies uit onze eigentijdse hotels in romantische bestemmingen. Het team van Park Plaza staat klaar om te verzekeren dat uw verwachtingen worden overtroffen. Wat voor viering u ook in gedachten hebt, van 1000 gasten voor een sprookjesbruiloft tot een intieme avond met vrienden in een Penthouse Suite, wij kunnen aan alle verzoeken voldoen.

In Park Plaza Hotels & Resorts en art'otel bieden we een ruime selectie besloten ruimtes en balzalen voor bruiloften, partnerschapsregistraties, dansfeesten, bals, ceremonieën en recepties. Her team chef-koks van onze prijsbekroonde restaurants creëert meesterlijke gerechten voor u en uw gasten. Wanneer u bent uitgedanst, bieden de suites en penthouses van onze hotels, die zijn gevestigd door heel Europa, luxe accommodatie en een verbluffend uitzicht.

Wedding & Civil Partnership Venues
Bridal & Honeymoon Suites
 Wedding Offers  
  Wedding Inspirations