XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Park Plaza liefdadigheidsondersteuning

Park Plaza ondersteunt diverse liefdadigheidsinitiatieven gedurende het hele jaar

Park Plaza Liefdadigheidsondersteuning

Bij Park Plaza, is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een deel van onze dagelijkse bezigheiden. Met actieve hotels in diverse landen zijn we ons volledig bewust van het feit dat we een belangrijk rol spelen en met onze activiteiten in de omgeving echt steun kunnen bieden. Met de toewijding om een verschil te maken in het leven van mensen en de lokale gemeenschap, is Park Plaza het hele jaar door actief betrokken bij een aantal fondswervende activiteiten.


Ondersteunde goede doelen

earth hour 10e jubileum Movember Breast Cancer Care Month
Earth hour 10e jubileum

Het Wereld Natuur Fonds heeft de afgelopen 10 jaar een positieve invloed gehad op de natuurbescherming. Op 25 maart 2017, tijdens Earth Hour deden wij één uur het licht uit samen met 187 andere landen en 3,000 bezienswaardigheden . Met één simpel gebaar gaven miljoenen consumenten, bedrijven en gemeentes wereldwijd op hetzelfde tijdstip een signaal af dat ze zich zorgen maken over de toekomst van onze aarde. 

Ons thema dit jaar was #shinealight to #makeclimatematter. Op basis van dit thema creëerden wij een speciale cocktail voor onze restaurants en bars om Earth Hour the supporten. Het doel was om de wetten en levens in onze wereld te veranderen.

Plant een boom voor de volgende generatie!

Bomen zijn van onschatbare waarde voor zuurstof en een schoon klimaat. Wij zullen daarom Nottinghamshire Wildlife Trust blijven ondersteunen om de 40 bomen, die vorige jaar in 2016 zijn geplant, te onderhouden. De 40 bomen vertegenwoordigen de toen destijd alle 40 Park Plaza hotels tijdens de Responsible Business Action Month.

Doe mee in juni 2018 en "Save Tomorrow's Trees Today" met Park Plaza.

Park Plaza doneert een deel van de opbrengst aan Nottinghamshire Wildlife Trust en World Childhood Foundation.

Breast Cancer Awareness Month

Park Plaza Hotels & Resorts hebben tijdens de Borstkankerbewustzijnsmaand in oktober een totaal van €30,448.90 ingezameld voor diverse goede doelen voor vrouwen, waaronder: Breast Cancer Care, Breast Cancer Care Cymru, Pink Ribbon en Egészség Hídja Összefogás.Hotels in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hongarije en Nederland boden onderdak aan een scala aan fondsenwervende activiteiten, zoals het dragen van roze en verkopen van taarten voor de Breast Cancer Bake Off, het promoten van roze cocktails en mocktails, en een vrijwillige donatie van £1,- voor iedere reservering in deze periode

Save tomorrow, today! StreetSmart SleepSmart Movember
Save tomorrow, today!

Als onderdeel van ons streven naar een duurzame toekomst lanceert Park Plaza met trots een nieuw initiatief Save tomorrow, today om de hoeveelheid water, stroom en schoonmaakmiddelen te beperken. Door ervoor te kiezen af te zien van alle schoonmaakdiensten gedurende uw verblijf kunt u ons helpen een groot verschil te maken voor de toekomst van onze planeet. Natuurlijk worden uw inspanningen beloond.

StreetSmart SleepSmart

Park Plaza hotels in het Verenigd Koninkrijk hebben vorig jaar wederom hulp geboden aan daklozen via de goede doelen StreetSmart and SleepSmart. Hotels in Leeds, Londen en Nottingham namen in november en december 2017 deel aan deze geldinzamelingsactiviteit door gasten aan te moedigen met een donatie van £1,- op hun totale rekening een verschil te maken.

Movember

Voor het vierde jaar heeft Park Plaza Hotels & Resorts steun verleend aan en samengewerkt met Movember ter verhoging van fondsenwerving en het bewustzijn met betrekking tot de gezondheid van mannen, in het bijzonder prostaatkanker. In november 2014 laten teamleden van Park Plaza teamleden hun snor voor Movember groeien.
 

Hotels laten resultaten van een wereldwijde inzamelactie zien!

Hotels komen bijeen voor een wereldwijde inzamelingsactie voor World Childhood Foundation, Breast Cancer Care, Stichting Pink Ribbon, Nottingshamshire Wildlife Trust en Sleepsmart Streetsmarts gedurende herfst en winter 2016.

Lees meer


Eerdere initiatieven

Earth Hour

Earth Hour is wereldwijd dé grootste en snelst groeiende beweging die aandacht vraagt voor de kwetsbaarheid van de aarde. Door een uur het licht uit te doen, geef je samen met miljoenen anderen het signaal af dat jij ook een leefbare aarde wilt doorgeven.

Park Plaza staat volledig achter deze boodschap en deed daarom ook dit jaar weer mee aan Earth Hour. Het thema van dit jaar was: #FUNPLUGGED.  

 
Earth Hour


Park Plaza Hotels & Resorts in London lopen voor Breast Cancer Care!

Park Plaza Estafette 2014

Park Plaza Hotels & Resorts daagde haar hotels en regiokantoor teams uit om deel te nemen aan een estafette tussen de vijf hotels in Londen, in een grote inspanning om het bewustzijn te verhogen en geld in te zamelen voor Breast Cancer Care. Beginnend bij het iconische, 1019 –kamers tellende, Park Plaza Westminster Bridge London, begonnen lopers aan vier etappes estafette loop in roze fluorescerende shirts, als onderdeel van borstkankerbewustzijns maand. Van Park Plaza Westminster Bridge London gingen de lopers naar Park Plaza Riverbank London, en vervolgens naar Park Plaza Victoria London. De volgende etappe, de langste van vier mijl, voerde door Hyde Park naar Holmes Hotel London. Vandaar streden de lopers om de finish bij Park Plaza County Hall London.


  Springboard

Springboard

The Springboard Charity helpt jonge en kansarme mensen met het verbeteren van hun vooruitzichten op economisch welzijn. Dit goede doel biedt mogelijkheden voor permanente werkgelegenheid of aantrekkelijke carrières in hospitality, toerisme en recreatie. Ter ondersteuning nemen onze hotels in het Verenigd Koninkrijk het hele jaar door deel aan een aantal activiteiten..

  De Regine Sixt hulporganisatie voor kinderen

De Regine Sixt hulporganisatie voor kinderen

De 'Regine Sixt' hulporganisatie voor kinderen zet zich in voor de kleinsten van onze maatschappij, die geen verantwoordelijkheid hebben voor het feit dat de wereld is, zoals die is, maar toch slachtoffer worden. Overal waar Sixt actief is, worden hulpbehoevende kinderen geholpen. Park Plaza is trots om dit initiatief te kunnen steunen..

  Cash for Kids

Cash for Kids charity

Park Plaza Leeds werkt samen met 96.3 Radio Aire en Magic 828's Cash for Kids charity om geld in te zamelen voor kinderen in nood in Leeds, door te abseilen van hotel Park Plaza Leeds, één van de hoogste gebouwen van de stad met 77 meter - dat wil zeggen 20 verdiepingen.

 

   Hospitality actie bij Brasserie Joël

Hospitality actie bij Brasserie Joël

Frans-Japanse chef-kok Walter Ishizuka - die onder de vleugels van de gevierde ambassadeur voor de moderne Franse keuken Paul Bocuse,- is opgeleid, kookte opnieuw samen met drie beroemde chef-koks: Nathan Outlaw, Simon Hulstone en Eric Lanlard. Het trio van gastronomische genieën steunde het goede doel door voor één nacht, op maandag 1 december 2014, de krachten te bundelen. Ze hebben er een uitzonderlijke avond van gemaakt vol eten en entertainment, en zamelden £20,000 in voor het goede doel.

  Macmillan Koffieochtend

MacMillan Kanker - de grootste Koffieochtend van de Wereld

Park Plaza Hotels & Resorts nam dit jaar deel aan de grootste Koffieochtend van de Wereld ter ondersteuning van Macmillan Kanker. Hotels in Londen, Leeds en Nottingham zamelden geld in voor deze goede zaak door koffie en taartjes te verkopen op 26 september 2014 en haalden totaal£1663,50 op.

  Pink Afternoon tea

Earth Hour 2014

29 maart 2014 -  PPHE nam deel aan het WNF Earth Hour op 29 maart 2014 wanneer hotels voor dit wereldwijde fenomeen hun lichten voor het eerst uit deden.

Het WNF Earth Hour vond plaats op 29 maart 2014 om 20.30 uur. Miljoenen mensen, monumenten en bedrijven over de gehele wereld deden hun lichten uitals steunbetuiging aan een wereld met een rooskleuriger toekomst.

Park Plaza® Hotels & Resorts in Duitsland, Hongarije, Nederland, Kroatië en het Verenigd Koninkrijk steunen het WNF Earth Hour en de milieudoelen waar het zo'n vurig pleitbezorger voor is. Elk hotel zal verschillende initiatieven ondernemen en zal zo een bijdrage leveren aan de bescherming van de aarde. Lees meer hierover!

Terug naar boven
  bij Brasserie Joël

Foodie Stars gaan de Hospitality Action steunen in Brasserie Joel, Park Plaza Westminster Bridge in Londen

Claude Bosi, Daniel Clifford, Paul Cunningham en Tom Kerridge die zich samen beroemen op zes Michelin-sterren en maar liefst 14 AA Rosettes, bundelden de krachten om een heel bijzonder Kerstdiner te verzorgen voor Hospitality Action (liefdadigheidsactie) van de gastvrijheidssector.

Deze exclusieve fondswerving vond plaats op maandag 2 december 2013 in Brassierie Joël

Het diner vormde het perfecte uitje voor een Kerst- of eindejaarsviering, is ideaal om te netwerken en biedt een kans om uw steun aan de leden van de gastvrijheidssector te tonen. 

Terug naar boven
  StreetSmart

Park Plaza hotels ondersteunen de hulp aan daklozen in het Verenigd Koninkrijk voor het derde jaar

Park Plaza Hotels & Resorts in het Verenigd Koninkrijk namen wederom deel aan de goede doelen SleepSmart and StreetSmart die hoop en hulp willen bieden aan zwervers, door een vrijwillige bijdrage van £ 1,- op de rekening van klanten voor de kamer en het restaurant op te tellen. Geheel november en december 2013 moedigde de hotelgroep gasten aan om hun lokale gemeenschappen te steunen met de donatie van £1,- waarvan 100% direct ging naar de daklozen en kansarmen in de steden waar het geld wordt opgehaald. in 2012, hebben gasten van Park Plaza Hotels & Resorts in november en december £ 18.000 voor StreetSmart en StreetSmart bijeengebracht en het totaal van de begrote £ 10.000 daarmee ruimschoots verslagen.

Lees meer over de steun van Park Plaza aan SleepSmart en StreetSmart

Terug naar het begin
  De Kinder-luchtambulance

Steun aan de Kinder-luchtambulance

Park Plaza Westminster Bridge Londen nam dit jaar deel aan een geldwervingscampagne voor een Kinder-luchtambulance. 

Gedurende deze periode werd een vrijwillige bijdrage van £1 toegevoegd aan de rekening van bij ons verblijvende gastenen dit bracht een totaal bedrag van £3813 op.

Lees meer over de Kinder-luchtambulance

Terug naar het begin