XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Red morgen, vandaag!

We zetten ons in voor een duurzame toekomst, helpt u mee?

Wanneer u twee nachten of langer bij ons verblijft, dan zouden het het zeer op prijs stellen wanneer u ons helpt om de hoeveelheid water, stroom en wasmiddel die we verbruiken te verminderen. Door simpelweg de huishoudelijke werkzaamheden in de hotelkamers te verminderen of over te slaan, kunt u een groot verschil maken voor de toekomst van onze planeet!

Om onze waardering voor uw hulp te tonen, verblijden we u graag met een beloning voor elke nacht waarin u geen gebruik maakt van onze schoonmaak diensten. Kies uit: 10% korting, 1,500 Gold Points® of doneer €3.00 aan onze genomineerde goede doel. 

Om deel te nemen, hoeft u enkel de art'otel eco-logical kaart in te vullen en te overhandigen aan ons front office team voor 9.00 uur 's ochtends, op de eerste ochtend na aankomst. 

Na een succesvolle proefperiode van ons groene initiatief, is dit programma nu beschikbaar in de volgende deelnemende hotels: 

Verenigd Koninkrijk Nederland Duitsland
Park Plaza County Hall London Park Plaza Amsterdam Airport Park Plaza Berlin Kudamm
Park Plaza Leeds Park Plaza Eindhoven Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte
Park Plaza Nottingham Park Plaza Utrecht Park Plaza Nuremberg
Park Plaza London Riverbank Park Plaza Victoria Amsterdam Park Plaza Trier
Holmes Hotel London Park Plaza Vondelpark, Amsterdam  
Park Plaza Victoria London    
Park Plaza Westminster Bridge London    
Plaza on the River London    
Park Plaza Cardiff    

Goede doelen die we ondersteunen:


World Childhood Foundation www.childhood.org

Bekijk alle goede doelen

Algemene Voorwaarden

- Het “Save tomorrow, today!” programma is geldig wanneer u minimaal twee nachten bij ons verblijft en geldt niet op uw dag van vertrek.
- Een beloning zal gegeven worden voor elke nacht waarin er geen gebruik wordt gemaakt van onze schoonmaakdiensten.
- De beloning voor Het “Save tomorrow, today!” programma bestaat uit 10% korting op eten (exclusief ontbijt en room service), 1,500 Gold Points® voor uw Club Carlson account of een donatie aan een geselecteerd goed doel van Park Plaza Hotels & Resorts.
- Er kan een enkele beloning per verblijf geslecteerd worden.
- Voor gasten die langer dan vier opeenvolgende nachten verblijven, geldt een “Long Stay Rest Day”, waarin de kamer schoonmaakservice ontvang na de vierde nacht. Voor deze “Long Stay Rest Day” zal geen beloning toegekend worden.