CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers, inclusief reeds gerenoveerde Executive kamers, biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum is perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec

TripAdvisor Traveler Rating:

3.5 met 5 sterren
3.5 met 5 sterren Op basis van 1,630 beoordelingen van reizigers
#15 van 28 hotels in Utrecht

Rating van reizigers

  • Uitstekend
    393
  • Zeer goed
    645
  • Matig
    365
  • Slecht
    149
  • Vreselijk
    78

Soort reiziger

  • traveler_type_families
    Gezinnen
    194
  • traveler_type_couples
    Stellen
    444
  • traveler_type_solo
    Soloreis
    123
  • traveler_type_business
    Zaken
    662

Ratingoverzicht

  • Slaapkwaliteit
    4.0 met 5 sterren
  • Locatie
    4.0 met 5 sterren
  • Kamers
    3.5 met 5 sterren
  • Service
    4.0 met 5 sterren
  • Prijs/kwaliteit
    3.5 met 5 sterren
  • Hygiëne
    4.0 met 5 sterren
Tips van reizigers om de juiste kamer te kiezen.
Foto's TripAdvisor
Fitness Receptie Bar Plein 50 Brasserie Plein 50

Recentste beoordelingen van reizigers:

  • Navigate54468372624
    “Locatie is top, hotel verre van review by Navigate54468372624
    2.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    June 12, 2019
    Reistype: 
    Stellen
    Het hotel ligt op een goede locatie. Je wandelt binnen 5 minuten het centrum in. Begane grond wordt verbouwd wat zorgt voor rommel en onprettig ontvangst. Kamers hebben geen raam en zijn aan vervanging toe. Behang liet los, doucheputje zat verstopt waardoor de douche overstroomt. Prijs is mijn inziens niet de waarde van de kamer /hotel (€125 voor 1 nacht).
    Verbleven 
    June 2019
    1.0  of 5 stars
    Kamers
    2.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    2.0  of 5 stars
    Hygiëne
    2.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, FO Host van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    June 17, 2019
    Beste Navigate54468372624, Graag willen we deze kans nemen om u te bedanken voor uw review over uw verblijf in ons hotel. We vinden het fijn dat de locatie van het hotel u goed beviel. Verder vinden we het jammer om te zien dat niet alles volledig naar verwachting was. Graag wil ik even verduidelijken dat elke kamer over een raam beschikt. Deze kunnen helaas vanwege veiligheidsredenen niet worden geopend. Ik heb uw feedback over het doucheputje en het behang met onze technische dienst gedeeld en zij zullen hier zo snel mogelijk een oplossing voor zoeken. Hopelijk keert u na de verbouwing nogmaals terug om te ervaren wat ons hotel werkelijk te bieden heeft. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Host Park Plaza Utrecht
  • 972ronnie
    “Perfect hotel op prima plek review by 972ronnie
    5.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    June 08, 2019
    Reistype: 
    Stellen
    Prima hotel op perfecte locatie, zeer vriendelijk personeel, en ondanks de treinen, geen spoortje van geluidsoverlast. Er werd verbouwd maar dat zorgde ook niet voor overlast, wel voor een mooi gerenoveerde kamer
    Verbleven 
    June 2019
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    5.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    5.0  of 5 stars
    Hygiëne
    5.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, FO Host van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    June 17, 2019
    Beste 972ronnie, Graag willen we u bedanken voor het delen van uw ervaring over uw verblijf in ons hotel. We vinden het fijn te zien dat u van de vernieuwde kamers heeft genoten en willen u ook bedanken voor de vriendelijke woorden voor het personeel. deze zullen zeker worden gedeeld met onze collega's. Wij zien u graag terug bij een volgend bezoek aan Utrecht. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Host Park Plaza Utrecht
  • Traveler48075246100
    “Prima locatie, helaas lawaaierig door de verbouwing review by Traveler48075246100
    3.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    May 18, 2019
    Reistype: 
    Zaken
    Top locatie in het midden van Utrecht. Door de verbouwing was het allemaal net even niet top. Verbouwde kamers zijn een hele verbetering met daarvoor. Jammer dat er geen raam open kan: alleen maar een airco zorgt voor verkoudheid
    Verbleven 
    May 2019
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    3.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    3.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    4.0  of 5 stars
    Hygiëne
    4.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office Host van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    June 07, 2019
    Beste Traveler, Hartelijk bedankt voor het reviewen van uw recente verblijf in ons hotel. We zijn blij dat u de locatie van het hotel goed vind en dat de vernieuwde kamers naar wens zijn. Helaas kunnen de ramen niet worden geopende vanwege veiligheidsredenen, Hopelijk keert u na de verbouwing nogmaals terug om ons vernieuwde concept te ervaren. Met vriendelijke groet Ruben Front Office Host Park Plaza Utrecht
  • Meander26365205458
    Hoogland, Nederland
    “Prima hotel! review by Meander26365205458 from Hoogland, Nederland
    4.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    May 07, 2019
    Reistype: 
    Stellen
    Mijn man en ik zochten een hotel vlakbij het station van Utrecht. Vanaf Park Plaza kun je echt alle kanten op én je bevindt je dichtbij Hoog Catharijne. Ondanks de verbouwing hebben wij een prettig verblijf gehad. Vriendelijk personeel, schone, nette kamer en een lekker ontbijt!
    Verbleven 
    May 2019
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    4.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Locatie
    4.0  of 5 stars
    Hygiëne
    4.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    May 08, 2019
    Geachte Meander26365205458, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw fantastische review, dit is heel belangrijk voor ons. Wij vinden het fijn te zien dat u heeft genoten van uw verblijf en dat u, ondanks de verbouwing, geen overlast heeft ondervonden. Wij kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nogmaals te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of zijn partners.