CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers met volledige airconditioning en biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum en de ontspannende sauna zijn perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec

TripAdvisor Traveler Rating:

3.5 met 5 sterren
3.5 met 5 sterren Op basis van 1,526 beoordelingen van reizigers
#15 van 25 hotels in Utrecht

Rating van reizigers

  • Uitstekend
    365
  • Zeer goed
    610
  • Matig
    344
  • Slecht
    134
  • Vreselijk
    73

Soort reiziger

  • traveler_type_families
    Gezinnen
    182
  • traveler_type_couples
    Stellen
    414
  • traveler_type_solo
    Soloreis
    121
  • traveler_type_business
    Zaken
    616

Ratingoverzicht

  • Slaapkwaliteit
    4.0 met 5 sterren
  • Locatie
    4.0 met 5 sterren
  • Kamers
    3.5 met 5 sterren
  • Service
    4.0 met 5 sterren
  • Prijs/kwaliteit
    3.5 met 5 sterren
  • Hygiëne
    4.0 met 5 sterren
Tips van reizigers om de juiste kamer te kiezen.
Foto's TripAdvisor
Fitness Receptie Bar Plein 50 Brasserie Plein 50 ??????????? 1- ??? 2-??????? ?????

Recentste beoordelingen van reizigers:

  • skamerling
    “Comfortabele overnachting review by skamerling
    4.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    October 03, 2018
    Reistype: 
    Zaken
    Prima verblijf, zoals altijd. Ik ben gastvrij ontvangen. De kamers zijn ruim en comfortabel. Wat ik vooral er waardeer is, ondanks de ligging nabij het station, de rustige ligging. Over het algemeen is het een fijne en rustige slaapgelegenheid.
    Verbleven 
    September 2018
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    4.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Hygiëne
    LucaE427, Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    October 09, 2018
    Beste skamerling, Wat een mooie woorden over ons hotel, bedankt daarvoor! We zijn blij om te lezen dat u heeft genoten van onze centrale, maar rustige ligging en gastvrije service. We kijken ernaar uit u nogmaals te ontvangen tijdens uw volgende bezoek aan Utrecht! Hartelijke groet, Melina Siderakis Front Office Park Plaza Utrecht
  • hongergevoel
    Belgium
    “Verken regio Utrecht, in hotel Park Plaza zit je goed review by hongergevoel from Belgium
    4.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    August 21, 2018
    Reistype: 
    Soloreis
    Het hotel ligt op een boogscheut van Utrecht stad en openbaar vervoer, handiger kan niet. Het personeel is super vriendelijk, gedienstig, flexibel ( als je geluk hebt mag je vroeger inchecken) echt een aanrader!!!!
    Verbleven 
    August 2018
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    5.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    5.0  of 5 stars
    Hygiëne
    5.0  of 5 stars
    Service
    Luca E, Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    August 23, 2018
    Beste Hongergevoel, Hartelijk dank voor uw geweldige reactie op Tripadvisor! Daarnaast wil ik u ook hartelijk bedanken voor uw complimenten over ons personeel. Het doet ons goed te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Ik zal uw reactie doorsturen naar alle desbetreffende afdelingen! Wij zien ernaar uit u in de toekomst opnieuw bij ons te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
  • Quest595057
    “Veel ruimte voor verbetering review by Quest595057
    1.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    August 15, 2018
    Reistype: 
    Stellen
    Personeel was echt heel vriendelijk, maar hotel zelf is echt zeer slecht onderhouden. Heeft nodig een vernieuwslag nodig. Verder is de locatie perfect, je zit zo in het centrum en vlakbij het station. Restaurants in het centrum. Qua prijs te hoog voor wat je aan comfort krijgt.
    Verbleven 
    August 2018
    1.0  of 5 stars
    Kamers
    1.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    1.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Locatie
    2.0  of 5 stars
    Hygiëne
    3.0  of 5 stars
    Service
    Luca E, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    August 15, 2018
    Geachte TripAdvisor user, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw review, dit is heel belangrijk voor ons. Het spijt ons te horen dat wij niet volledig aan je verwachtingen konden voldoen. Op dit moment zijn we bezig het hotel op te frissen om een nieuwe en verbeterde look aan het hotel te geven. Gasttevredenheid en ervaring staat voorop en we zullen altijd onze uiterste best doen om onze gasten tevreden te houden. Wij kijken ernaar uit u in de toekomst weer te verwelkomen in ons nieuwe, prachtige hotel. Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of zijn partners.