CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers met volledige airconditioning en biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum en de ontspannende sauna zijn perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec

TripAdvisor Traveler Rating:

3.5 met 5 sterren
3.5 met 5 sterren Op basis van 1,551 beoordelingen van reizigers
#15 van 25 hotels in Utrecht

Rating van reizigers

  • Uitstekend
    375
  • Zeer goed
    618
  • Matig
    349
  • Slecht
    136
  • Vreselijk
    73

Soort reiziger

  • traveler_type_families
    Gezinnen
    182
  • traveler_type_couples
    Stellen
    422
  • traveler_type_solo
    Soloreis
    121
  • traveler_type_business
    Zaken
    627

Ratingoverzicht

  • Slaapkwaliteit
    4.0 met 5 sterren
  • Locatie
    4.0 met 5 sterren
  • Kamers
    3.5 met 5 sterren
  • Service
    4.0 met 5 sterren
  • Prijs/kwaliteit
    3.5 met 5 sterren
  • Hygiëne
    4.0 met 5 sterren
Tips van reizigers om de juiste kamer te kiezen.
Foto's TripAdvisor
Fitness Receptie Bar Plein 50 Brasserie Plein 50 ??????????? 1- ??? 2-??????? ?????

Recentste beoordelingen van reizigers:

  • Patrikgo
    Milaan, Italië
    “Prima en vooral ook goede lokatie review by Patrikgo from Milaan, Italië
    4.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    December 14, 2018
    Reistype: 
    Zaken
    Dit was de eerste keer bij dit hotel en het beviel prima. Goed verzorgd hotel, lekker ontbijt en zeker vooral een prima lokatie heel dicht bij het openbaar vervoer (trein zowel als de snel tram). Zeker aan te raden.
    Verbleven 
    December 2018
    4.0  of 5 stars
    Kamers
    4.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Locatie
    5.0  of 5 stars
    Hygiëne
    4.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    December 17, 2018
    Geachte Patrikgo, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw lovende review met ons, wij waarderen dit zeer. Het is fijn te zien dat u heeft genoten van uw verblijf. Wij kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nogmaals te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
  • Dreamer34232607955
    Waalwijk, Nederland
    “Uitstekend ! review by Dreamer34232607955 from Waalwijk, Nederland
    5.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    December 13, 2018
    Reistype: 
    Stellen
    Wij hadden het erg naar ons zin , het personeel iş heel vriendelijk en gast vrij. De kamer was prachtig zelfde geld voor de badkamer ik ga er vanuit dat wij vaker komen het was een leuke ervaring⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    Verbleven 
    December 2018
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    5.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    5.0  of 5 stars
    Hygiëne
    LucaE427, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    December 17, 2018
    Geachte Dreamer34232607955, Graag willen wij u bedanken voor uw lovende review met ons, wij waarderen dit zeer! Het is fijn te zien dat uw verblijf zo naar wens is geweest en kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nogmaals te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
  • Compass16286981319
    Emmen, Nederland
    “Vreselijk review by Compass16286981319 from Emmen, Nederland
    2.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    December 08, 2018
    Reistype: 
    Zaken
    Zeer gedateerde kamer. Vreselijk matras. Schimmel in de badkamer. Stopcontact werkte alleen als lamp aan stond. Slechte service na melding. Ontbijt was wel zeer representatief in tegenstelling tot de rest van het hotel.
    Verbleven 
    December 2018
    1.0  of 5 stars
    Kamers
    1.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    2.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    3.0  of 5 stars
    Locatie
    4.0  of 5 stars
    Hygiëne
    2.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    December 08, 2018
    Beste Compass16286981319, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Fijn dat u genoten heeft van uw ontbijt bij ons! Wat jammer dat uw verblijf verder niet voldeed aan uw verwachtingen en dat we de situatie niet direct hebben kunnen verbeteren. Namens het team bied ik hiervoor graag mijn excuses aan. Wij nemen uw feedback serieus en zullen de punten controleren en ervoor zorgen dat het niet meer voorkomt. We hopen in de nabije toekomst nogmaals de kans te krijgen u een fantastische ervaring te bieden in Park Plaza Utrecht! Best wishes, Melina Siderakis Front Office Park Plaza Utrecht
  • 63_Ruud
    “Weekendje weg review by 63_Ruud
    4.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    December 05, 2018
    Reistype: 
    Stellen
    Prettig hotel op loopafstand van oude centrum Utrecht, winkelcentrum Hoog Catherijne en jaarbeurslocatie waar we evenement hebben bezocht. Zeer stille kamer (slaapt bijna naast het spoor, maar hoort hier niets van) en compleet.
    Verbleven 
    December 2018
    4.0  of 5 stars
    Kamers
    4.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    4.0  of 5 stars
    Locatie
    4.0  of 5 stars
    Hygiëne
    4.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office Manager van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    December 05, 2018
    Geachte 63_Ruud, Graag willen wij u bedanken voor het delen van uw lovende review met ons, wij waarderen dit zeer! Het is fijn te zien dat uw verblijf naar wens is geweest. Wij kijken er naar uit om u in de nabije toekomst nogmaals te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Luca Esseling Front Office Manager Park Plaza Utrecht
  • Excursion27867955841
    “Een goed hotel review by Excursion27867955841
    5.0  of 5 stars
    Beoordeeld 
    November 13, 2018
    Reistype: 
    Stellen
    Vriendelijk personeel, nette kamers, schone badkamer, heerlijk ontbijt. Een echte aanrader. Dichtbij het centrum/trein/evenementenzaal. We voelden ons heel welkom. Kregen bij het inchecken een flesje water.
    Verbleven 
    November 2018
    5.0  of 5 stars
    Kamers
    5.0  of 5 stars
    Prijs/kwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Slaapkwaliteit
    5.0  of 5 stars
    Locatie
    5.0  of 5 stars
    Hygiëne
    5.0  of 5 stars
    Service
    LucaE427, Front Office van Park Plaza Utrecht, reageerde op deze beoordeling,
    November 15, 2018
    Beste Excursion27867955841, Bedankt voor uw lovende beoordeling! We zijn zeer verheugd om te lezen dat u zich zo welkom voelde en het hotel zou aanraden. We kijken ernaar uit u nogmaals welkom te heten tijdens uw volgende bezoek aan Utrecht! Hartelijke groet, Melina Siderakis Front Office Park Plaza Utrecht
Deze beoordelingen zijn subjectieve meningen van individuele reizigers en niet van TripAdvisor LLC of zijn partners.