CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers, inclusief reeds gerenoveerde Executive kamers, biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum is perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec
  • BOEK NU
  • RESERVERING BEKIJKEN
  • BOEKEN MET PUNTENMeld u aan om alle reserveringen in uw account te bekijken
TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
di 25 jun 2019 naar wo 26 jun 2019
Van USD $295 per nacht
Tariefinformatie

Verklaringen van gasten

Onze vergadering was perfect georganiseerd. Jullie waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Een hele prettige ervaring! Soms kun je mensen met iets heel eenvoudigs blij maken. Prachtig!

Dierenkliniek Pijnappel


Allereerst hartelijk bedankt voor de goede ontvangst afgelopen zaterdag. Alles stond klaar (zelfs onze beamer), dat gaf een bijzonder goed gevoel! En zoals altijd was de ontvangst weer bijzonder vriendelijk.

Sense


We maken al jaren naar volle tevredenheid voor onze trainingscursussen gebruik van de vergaderruimtes van Park Plaza.

Stichting Instituut van Gerechtstolken en Vertalers


Servicegericht, betrokken en flexibel. Het Debat Instituut werkt al jaren samen met Park Plaza Utrecht. Elke maand is het hotel de plek waar we ons open cursusprogramma met enkele eendaagse trainingssessies houden. Het is ideaal vanwege de centrale locatie en goede bereikbaarheid. De medewerkers van Park Plaza zijn professioneel, servicegericht, betrokken en flexibel. Naast de kwaliteit die je mag verwachten van een vergader- of congreslocatie, denken de medewerkers proactief met ons mee tijdens het plannen en boeken en tonen zich flexibel wanneer er veranderingen nodig zijn. Van onze studenten horen we niets dan lof over de service en catering. En zelf hoeven we ons weinig zorgen te maken over de praktische en financiële aspecten. Over alles zijn duidelijke afspraken gemaakt. En als we een speciaal verzoek hebben, kan daar altijd over gepraat worden. Kortom: een bijzonder plezierige partner en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Nederlands Debat Instituut


Vragen over vergaderingen en evenementen
T: +31 (0) 20 299 7742
Fax: +31 (0) 20 658 0585
E-mail: grouputrecht@pphe.com