CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers, inclusief reeds gerenoveerde Executive kamers, biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum is perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec
  • BOEK NU
  • RESERVERING BEKIJKEN
  • BOEKEN MET PUNTENMeld u aan om alle reserveringen in uw account te bekijken
TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
di 25 jun 2019 naar wo 26 jun 2019
Van USD $295 per nacht
Tariefinformatie

Speciale aanbiedingen en evenementen

Bespaar met restaurantaanbiedingen in Utrecht
Haal het maximale uit uw verblijf in Park Plaza Utrecht door te profiteren van onze restaurantaanbiedingen. Radisson RewardsSM -leden profiteren van korting in de bar en het restaurant in combinatie met een maaltijd.

Voordelen voor Radisson Rewards-leden*
Als lid van Radisson Rewards hebt u recht op korting op eten en drinken, afhankelijk van uw huidige niveau. De volgende kortingen zijn van toepassing en gelden in combinatie met een maaltijd in onze Restaurant & Bar: 

  • Club-leden: 5%
  • Silver-leden: 10%
  • Gold-leden: 15%
  • Platinum-leden: 20%

Bent u nog geen lid van Radisson Rewards? Profiteer elke keer dat u onze populaire Utrechtse restaurants bezoekt van deze korting en verzamel punten die u wereldwijd kunt inwisselen bij de meer dan 1100 hotels van de Radisson Hotel Group. U hoeft zich alleen maar aan te melden voor het Radisson Rewards-loyaliteitsprogramma.

*Korting geldt alleen in combinatie met een maaltijd.

Let erop dat alle speciale aanbiedingen en prestaties die hierboven staan vermeld, afhankelijk zijn van beschikbaarheid en zonder kennisgeving kunnen worden gewijzigd.