CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Westplein 50
Utrecht
3531 BL
The Netherlands
LAT: 52.091426 LONG: 5.106626
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 30 292 5200 FAX: +31 (0) 30 292 5199

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Boek ons zakenhotel bij de Jaarbeurs in Utrecht

Het stijlvolle Park Plaza Utrecht ligt op een ideale plek, in het hart van de stad, vlak bij het Centraal Station van Utrecht en op een korte wandeling van de conferenties en spannende evenementen van het expositiecentrum de Jaarbeurs. Park Plaza Utrecht heeft 120 gastenkamers, inclusief reeds gerenoveerde Executive kamers, biedt talloze tijd- en kostenbesparende voorzieningen zoals gratis wifi, een eigen business center en parkeergelegenheid ter plaatse.

Het goed uitgeruste fitnesscentrum is perfect om te ontspannen na een lange dag vergaderen of sightseeing. De flexibele evenementenruimtes maken het organiseren van vergaderingen gemakkelijk en onze eetgelegenheden bieden de hele dag door heerlijke mogelijkheden de honger te stillen. Het is dankzij onze locatie in het hart van de historische binnenstad van Utrecht en onze eersteklas voorzieningen dat we zowel zakenreizigers als vakantiegangers steeds weer terugzien in ons hotel.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Utrecht

https://www.parkplaza.nl/utrecht-hotel-nl-3531-bl/netutrec
 • BOEK NU
 • RESERVERING BEKIJKEN
 • BOEKEN MET PUNTENMeld u aan om alle reserveringen in uw account te bekijken
TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
di 25 jun 2019 naar wo 26 jun 2019
Van USD $295 per nacht
Tariefinformatie

Routebeschrijving

Park Plaza Utrecht ligt in het hart van Utrecht, naast het expositiecentrum de Jaarbeurs en 5 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. De luchthavens Amsterdam Schiphol (AMS) en Rotterdam The Hague (RTM) liggen op 40 minuten rijafstand.

Naar Park Plaza Utrecht met het openbaar vervoer

Vanaf de luchthaven Amsterdam Schiphol:

 • In de buurt van de incheckbalies, op Schiphol Plaza, vindt u roltrappen naar het treinstation.
 • Vanaf het treinstation doet de trein er 30 minuten over het Centraal Station van Utrecht te bereiken.
 • Volg wanneer u de trein uitstapt het blauwe bord op het perron naar de Van Sijpesteijnkade. Als u vanuit noordelijke richting komt, vindt u de tunnel aan het einde van de trein. Als u vanuit zuidelijke richting komt, vindt u de tunnel aan de voorzijde van de trein.
 • Daal de trap af de voetgangerstunnel in en sla linksaf. 
 • Wanneer u de tunnel uitkomt, ziet u het hotel voor u. Loop rechtdoor totdat u bij het fietspad komt, volg het trottoir aan de linkerkant en steek daarna het fietspad aan uw rechterhand over. 
 • Dit is het drukste fietspad van Nederland, pas dus op voor fietsers. De ingang tot het hotelterrein vindt u aan uw rechterhand.

Raadpleeg voor meer informatie over openbaar vervoer de 9292-website

Als u liever een taxi neemt vanaf de luchthaven, kunt u een taxi vinden bij de incheckhal van de luchthaven, of contact opnemen met de receptie via +31 (0) 30 292 5200 om vooraf een taxi te reserveren.

Naar Park Plaza met de auto

Houd er rekening dat er veel bouwwerkzaamheden plaatsvinden in Utrecht.

In de komende jaren zal Utrecht een indrukwekkende metamorfose ondergaan. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken het hotel te vinden, hebben we voor u de volgende routebeschrijvingen opgesteld. Voor meer informatie over de ontwikkeling van onze geweldige stad en alle veranderingen die daarbij plaatsvinden kunt u de CU2030-website bezoeken.

Met de auto:

 • Vanuit Arnhem (A12): volg de borden richting Utrecht. Volg wanneer de snelweg de A2 kruist de borden naar Amsterdam. Neem zodra u op de A2 bent Afslag 8 en volg de borden richting Jaarbeurs/Centrum. Na drie kilometer deze weg te hebben gevolgd ziet u het hotel recht tegenover u. Blijf in de rechter rijbaan rijden en volg de borden naar het hotel.
 • Vanuit Amsterdam (A2): neem Afslag 8 richting Papendorp en volg de borden richting Jaarbeurs/Centrum. Na drie kilometer deze weg te hebben gevolgd ziet u het hotel recht tegenover u. Blijf in de rechter rijbaan rijden en volg de borden naar het hotel. 
 • Vanuit Amersfoort (A28): neem de Afslag Jaarbeurs. Volg de snelweg in de richting van de A27, A12 en A2 in de richting van Utrecht (Jaarbeurs/Centrum). Neem op de A2 de Afslag 8 en volg de borden richting Jaarbeurs/Centrum. Na drie kilometer deze weg te hebben gevolgd ziet u het hotel recht tegenover u. Blijf in de rechter rijbaan rijden en volg de borden naar het hotel.

Gebruik Google Maps voor een exacte routebeschrijving naar Park Plaza Utrecht.