XSluiten
Profiteer MEER met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Hotelaanbiedingen van Park Plaza

Maak gebruik van de fantastische hotelaanbiedingen en pakketten van Park Plaza. Bezoek onze website en boek vandaag online voor wereldwijde speciale hotelaanbiedingen.

Speciale hotelaanbiedingen
Booking Panel

Hotelaanbiedingen die u niet kunt weerstaan

Verbaas u over de beste hotelaanbiedingen, indrukwekkende upgrades en inspirerende pakketten die Park Plaza Hotels voor u in petto heeft. Bent u op zoek naar een romantische vakantie of een ontspannend weekendje weg? Of kiest u juist voor activiteiten in de buitenlucht? Selecteer hieronder een categorie die het beste bij uw interesse past om de ideale aanbieding te vinden.

Al onze hotels op locaties in stadscentra zijn scherp geprijsd. Boek online voor onze beste online prijzen - gegarandeerd. Als u uzelf tijdens uw verblijf nog eens extra wilt verwennen, boekt u een upgrade via ons Plus-pakket voor slechts £25/€20 per nacht.

HOTELAANBIEDING ZOEKEN
Boek nu Boek nu een luxe hotelaanbieding
 

Meer speciale aanbiedingen in luxueuze hotels

Speciale Club Carlson-aanbieding

Club Carlson Club Carlson
Welkom bij een nieuwe wereld van hotel voordeel. Word nu lid van Club Carlson en start vandaag met het sneller verdienen van gratis overnachtingen!
Club Carlson exclusief Club Carlson exclusief pakket
Leden profiteren van een uniek pakket inclusief ontbijtbuffet, onbeperkt Wi-Fi en bij aankomst een fles water in de kamer.