XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 
Beloningen


  


Park Plaza bijeenkomsten & evenementen

Beloningen

Fantastische hotels. Flexibele vergaderruimte. Wereldwijde beloningen.
Doe uw voordeel met het Club CarlsonSM voor Planners-programma beschikbaar via Club Carlson en zorg ervoor dat niet alleen uw evenement een succes wordt, maar dat u ook de beloning krijgt waar u recht op hebt! Meer informatie

Waar punten en exclusieve beloningen elkaar ontmoeten.
Verdien Gold Points® met uw evenement, gebaseerd op het totale bedrag dat betaald werd voor goederen en services die daarvoor in aanmerking kwamen bij deelnemende hotels. Voor het verdienen van Gold Points geldt geen minimumbedrag, elke dollar telt!

Punten verdienen

  • Verdien 5 Gold Points per uitgegeven USD op het totaal van de aankopen die hiervoor in aanmerking komen bij elk deelnemende hotel.
  • De deelnemers aan uw evenement hoeven niet deel te nemen aan Club Carlson om punten voor uw saldo te verdienen. 

Meer manieren om punten te verdienen en in te wisselen:

  • Park Plaza Hotels & Resorts biedt nu een selectie Express Awards die kunnen worden ingewisseld voor uw volgende vergadering. Bezoek onze Club Carlson voor Planners Express Awards-pagina voor meer informatie.
  • De verdien- en inwisselmogelijkheden gelden overal ter wereld.
  • Wissel uw punten in voor prepaidkaarten van Visa® en MasterCard® en gebruik deze voor uw volgende vergadering of bij bijna elke detailhandel.
  • Doneer punten aan goede doelen zoals de World Childhood Foundation of Carbon Footprint.

Beloningen worden gegeven zo lang de voorraad strekt en zijn niet van toepassing wanneer beperkt door plaatselijke wetten.  Inwoners van Centraal- en Zuid-Amerika krijgen cadeaubonnen van American Express® in USD aangeboden in plaats van prepaidkaarten.  

Zo ontvangt u uw punten

  • Informeer het deelnemende hotel op het moment van reserveren dat u wilt deelnemen aan het programma Club CarlsonSM for Planners en controleer voor u uw zaken regelt of het hotel deelneemt aan het programma Club Carlson for Planners. 
  • Alle kosten voor vergaderingen/evenementen moeten op één hoofdfactuur worden gezet om in aanmerking te komen voor punten.
  • Gold Points worden uitsluitend verdiend met services/voorzieningen die door het hotel verzorgd worden. Sommige services/voorzieningen worden door het hotel uitbesteed. Welke dit zijn is afhankelijk van het specifieke hotel. Voor meer informatie kunt u terecht bij het door u gekozen hotel.

Raadpleeg voor meer informatie de regels die gelden voor Club Carlson for Planners.

Zie de Algemene Voorwaarden van Club Carlson voor aanvullende  informatie.

Begin vandaag nog!
1. Word lid van Club Carlson.
2. Plan uw evenement.

Neem contact met ons op.

Neem voor meer informatie contact op met Park Plaza Hotels via:

Europa: + 44 207 034 4838
Azië: + 1 402 501 5030
VS en Canada: + 1 800 434 7105

Club Carlson for Planners
Club CarlsonSM for Planners-programma
Express Awards
Express Awards