XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Speciale aanbiedingen & arrangementen

Park Plaza Hotels en resorts

Park Plaza® Hotels & Resorts bieden exclusieve arrangementen en specials aan in prachtige steden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Hongarije en Nederland.

Als u meer wilt weten over de arrangementen en specials, klik dan op een van de onderstaande aanbiedingen:
 


Trainingen in Park Plaza 

Onze eventfaciliteiten worden perfect aangevuld met stijlvolle kamers voor meerdaagse trainingsevenementen, bekroonde restaurants en bars en een service waar werkelijk niets op aan te merken valt. Met een breed aanbod van fantastische faciliteiten en een toegewijd team professionals bij de hand, krijgt u er zeker geen spijt van als u Park Plaza kiest voor uw volgende trainingsevenement.

Vanaf £ 32 per deelnemer 

Bekijk meer gegevens

Park Plaza London Park Royal speciaal tarief voor conferentiedeelnemers vanaf £ 35 inclusief btw

De aanbieding is inclusief: drie kopjes thee/koffie, een lunchbuffet van twee gangen en een lcd-scherm en een flip-over.

Park Plaza London Park Royal is de nieuwste uitbreiding van onze hotelportfolio. Het hotel ligt tegenover metrostation Park Royal, vlak bij de A40. Het hotel heeft vergaderruimtes, alle met natuurlijk daglicht, razendsnelle wifi en individueel controleerbare airconditioning. Een moderne en handige optie wanneer uw klanten weer een vergadering willen beleggen.
Vraag nu om meer informatie

Vier elke speciale gelegenheid bij Park Plaza Nottingham, vanaf £26,00 per persoon

Wat de gelegenheid ook is, de faciliteiten van Park Plaza Nottingham zijn perfect voor ieder evenement. Het hotel beschikt over moderne voorzieningen en het ervaren meeting & event team staat graag voor u klaar.

Onze arrangementen zijn inclusief zaalhuur, een receptie met bruisende drankjes, een 3-gangendiner en een toegewijde evenementenorganisator.
Informatie aanvragen