XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

PR & media

Voor meer informatie over Park Plaza Hotel & Resorts

Park Plaza Nieuwscentrum

PPHE Hotel Group Limited ('PPHE' of de 'Group') is een internationale vastgoedonderneming op het gebied van de horeca met een portfolio van £1,6 miljard aan vooral eersteklas activa, in eigen bezit of voor lange tijd geleased, in Europa. Het leidende principe van de Group is aantrekkelijke rendementen te genereren uit exploitatie en vermogensgroei op lange termijn.


Door middel van haar dochterondernemingen, gezamenlijk beheerde entiteiten en partners, bezit, co-bezet, ontwikkelt, least, exploiteert en concessioneert ze horecavastgoed. Haar primaire focus is gericht op full-service upscale, upper upscale en lifestyle hotels in belangrijke, als toegangspoort functionerende steden en regionale centra, alsook hotels, resorts en kampeerterreinen in een aantal vakantiebestemmingen.


De Group profiteert van een exclusieve en permanente licentie van de Radisson Hotel Group, een van de grootste hotelgroepen ter wereld, voor het opzetten en exploiteren van hotels en resorts van het Park Plaza®-merk in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Daarnaast is de Group de volledige eigenaar van, en opereert onder, het art'otel®-merk, en haar Kroatische dochteronderneming is de eigenaar van, en opereert onder, de merken Arena Hotels & Apartments en Arena Campsites. Deze multimerkenaanpak maakt het de Group mogelijk vastgoed binnen verschillende segmenten van de horecamarkt te ontwikkelen en exploiteren.  


De Group is een van de grootste eigenaars/exploitanten van hotels in het centrum van Londen en haar vastgoedportfolio omvat 38 hotels en resorts in bedrijf, die een totaal van ongeveer 8.800 kamers bieden, en 8 kampeerterreinen met ongeveer 6.000 eenheden. In de ontwikkelingspijplijn van de Group zitten twee nieuwe hotels in Londen, die tegen het einde van 2022/2023 nog eens 500 kamers aan het totaal toevoegen.

Mediacontact: Noord-, Midden- en Zuid-Amerika
Ben Gardeen
+1 (763) 212-8129
bgardeen@carlsonrezidor.com
Mediacontact: Azië en het Stille-Oceaangebied
Joanna Ong
+65-6511-9297
jong@carlsonrezidor.com
Mediacontact: Europa
Lisa Woodman
+44 (0) 207 034 4815
lwoodman@pphe.com
 • Downloadcenter - Europa
 • Perscenter - Europa
 • Bibliotheek met merkafbeeldingen
 • Download informatiebladen over ons hotel en de regio, inspirerende brochures en gidsen voor meetings & events in ons downloadcenter voor Europa.

 • In ons online persbureau vindt u het laatste nieuws en het media-aanvraagformulier voor Park Plaza® Hotels & Resorts en art'otel® by Park Plaza.

 • Onze Bibliotheek met merkafbeeldingen omvat een selectie te downloaden afbeeldingen van onze Park Plaza hotelportfolio, het belangrijkste personeel en logo's.

 • Ontvang het laatste nieuws over Meetings & Events
  Nieuwsbrief Meetings & Events


  Blijf op de hoogte van aanstaande acties voor vergaderingen en evenementen, waaronder het laatste nieuws over onze locaties en de beste aanbiedingen voor deelnemersarrangementen, privé- of zakelijke evenementen en nog veel meer. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief Meetings & Events.

 • Toekomstige Europese & Aziatische hotelopeningen
  Toekomstige hotelopeningen in
  Europa en Azië

  Er staan nieuwe en enerverende hotelopeningen op bruisende bestemmingen over de hele wereld gepland. Ontdek een geheel nieuwe wereld aan Park Plaza Hotels & Resorts en art'otels op nieuwe stadslocaties.

 • Neem contact met ons op!
  Neem online contact met ons op


  Neem deel aan gesprekken en neem online contact op met Park Plaza Hotels & Resorts en art'otel via Facebook en Twitter.