XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Park Plaza Belvedere Medulin opent haar deuren

Boek vˇˇr 30 juni 2014 minimaal 6 overnachtingen en ontvang 15% korting plus Ç100 tegoed*

15 juni 2014Park Plaza Hotels & Resorts kondigde vandaag in Europa samen met de Kroatische hospitalitypartner Arenaturist de officiële opening aan van Park Plaza Belvedere Medulin in de historische Kroatische havenstad Medulin. Park Plaza Belvedere Medulin is het vierde hotel van Park Plaza Hotels & Resorts in Kroatië. Het hotel verwelkomt zijn eerste gasten met een feestelijke boekingskorting van 15% en nog eens € 100,- tegoed die per kamer/per boeking kan worden besteed.

Park Plaza Belvedere Medulin biedt 427 kamers, een spa van 1200 vierkante meter met zowel een binnen- als buitenzwembad, een restaurant met uitzicht op zee, een aperitief- en lobbybar en Restaurant Lungomare met ‘show cooking’-concept. Medulin is een geweldige bestemming voor foodies. De stad staat bekend om zijn zwarte risotto, pršut (een lokale prosciutto), truffels en Istrische olijfolie.

Het hotel is bovendien een topbestemming voor sportliefhebbers. Met onder andere zes voetbalvelden van FIFA-formaat, vijf gravel tennisbanen en vier atletiekbanen kan hier het hele jaar door worden gesport. In de buurt van het hotel vindt u open zwemwater, hardlooproutes langs de kust, fietspaden, een golfbaan en watersportfaciliteiten. De bruisende haven en gouden stranden van Bijeca Beach liggen op nog geen kilometer afstand.

Park Plaza Belvedere Medulin voegt zich bij Park Plaza Histria Pula, Park Plaza Verudula, Pula en Park Plaza Medulin, die in 2012 werden geopend. Park Plaza Histria Pula biedt de ultieme, luxe en stressvrije resortervaring. Tot de hotelfaciliteiten behoren binnen- en buitenzwembaden, internationaal restaurant Taverna, de gloednieuwe stijlvolle Champagne Bar waar u diverse Istrische mousserende wijnen kunt proeven en een luxe spa. Park Plaza Verudela Pula is perfect voor groepen en gezinnen. Het biedt luxe appartementen en studio’s met uitzicht op zee, drie zwembaden en diverse restaurants en andere hotelfaciliteiten, waaronder een speciale kinder- en tienerclub en een winkelpromenade. Park Plaza Medulin is een all-inclusive Couples Only-hotel, specifiek toegespitst op koppels die op zoek zijn naar een rustige en ontspannen vakantie op een eersteklas strandlocatie.

Ga voor meer informatie naar www.parkplaza.com/croatia. 

 

Neem voor meer informatie en interviews contact op met: 

Maria Karapandeli
PR Executive EMEA

PPHE Hotel Group


E-mailadres: mkarapandeli@pphe.com

Telefoon:        +44 (0) 20 7034 1388