XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Park Plaza Hotels doet weer mee aan Movember

Mo Bros en Sistas zullen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland voor het vijfde achtereenvolgende jaar de strijd aangaan om geld op te halen voor dit fantastische goede doel.

 

Movember 2013

Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otels doen mee aan Movember. Tot nu toe hebben we meer dan £ 55.000 opgehaald en in 2017 gaan we proberen nog meer geld binnen te halen voor deze geweldige liefdadigheidsorganisatie! 

Gedurende november is Movember ieder jaar verantwoordelijk voor het laten groeien van snorren op de gezichten van duizenden mannen over de hele wereld. Het doel daarvan is om fondsen te werven en bewustzijn te kweken voor de gezondheid van mannen, in het bijzonder voor prostaatkanker en andere vormen van kanker die vooral mannen treft (www.movember.com).

Iedereen, van de algemeen directeur van het hotel tot het conciërgeteam, zal voor Movember zijn mo laten staan.

Steun ons dit jaar!
 #MovemberMoments

Bekijk al onze liefdadigheidsinitiatievenLaat een mo staan voor Movember
Gedurende de maand november zullen de Mo Bros te koop lopen met een grote variatie aan snorren, van de klassieke “kolonels-” tot de “fietsstuursnor”, waarbij ze moreel worden gesteund door de Mo Sistas. 
Movember estafetterace
Op 24 november 2017 zullen we teams van onze hotels en regiokantoren uitdagen voor een estafette tussen zes Londense hotels, in een ultieme poging zoveel mogelijk geld op te halen en bewustzijn te kweken voor Movember.

#MovemberMoments
Mo-jitos en Mo-groni
Alle cocktails kosten £ 7,95/€ 7,95 per stuk en een virgin Mo-jito kost £ 6,50/€ 6,50. £4/€ 4 van elke verkochte mojito of cocktail gaat naar Movember.

Meer informatie
Doe mee aan de Move Challenge 
De teams MOVEN in November voor de gezondheid van mannen. Alle hotels zullen op 15 november 2017 100 minuten van fysieke activiteit voor hun rekening nemen. 

Terug naar boven


MOVEMBER-EVENEMENTEN UIT HET VERLEDEN

Iedereen, van de conciërges tot de algemene directeuren van de hotels, liet in 2013 zijn mo voor Movember staan.     
Het team van Park Plaza Eindhoven nam de aftrap voor Movember 2013!

Het team van Park Plaza Eindhoven


Movember 2011 - Voormalige premier David Cameron steunt Park Plaza!
David Cameron, de voormalige premier van het Verenigd Koninkrijk, toont zijn steun aan de fondsenwerving voor Movember van Park Plaza Hotels & Resorts. Hier staat hij op de foto met het Movember-team van Park Plaza Riverbank London.

David Cameron supporting at Park Plaza Riverbank London 

Terug naar boven