CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Melbournestraat 1
Lijnden 1175 RM
Netherlands
LAT: 52.348409 LONG: 4.766092
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
+31 (0) 20 655 1081 (Direct hotel reservations)
00 800 814 70000 (Europe toll free)
+1 (800) 814-7000 (US toll free)

TELEFOON: +31 (0) 20 658 0580 FAX: +31 (0) 20 658 0585

EMAIL:
Sales
Reservations
HOTELINFORMATIE  

Rustig hotel in de buurt van luchthaven Amsterdam Schiphol

Park Plaza Amsterdam Airport ligt in de zakenwijk Lijnden, op slechts 10 minuten van luchthaven Schiphol en het stadscentrum van Haarlem. Het is gemakkelijk bereikbaar met de auto of met de gratis luchthavenshuttle. Na een lange vlucht of een dag sightseeing kunt u in het fitnesscentrum, het stoombad en de sauna van het hotel weer helemaal bijkomen. Park Plaza Amsterdam Airport biedt een van de grootste evenementenlocaties van Amsterdam en omstreken, het beschikt over 20 vergaderruimtes met voldoende ruimte voor 800 deelnemers. Het hotel heeft twee restaurants en een gezellige loungebar met een open haard.

100% rookvrij hotel

Park Plaza Amsterdam Airport

https://www.parkplaza.nl/lijnden-hotel-nl-1175-rm/netairp
  • BOEK NU
  • RESERVERING BEKIJKEN
  • BOEKEN MET PUNTENMeld u aan om alle reserveringen in uw account te bekijken
TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
do 23 mei 2019 naar vr 24 mei 2019
Van USD $93 per nachtfull_payment_due_icon
Tariefinformatie

Vergaderingen & evenementen getuigenissen

“Namens de Raad van Bestuur van de Alliance for International Education wil ik u danken voor de geweldige mate van ondersteuning die ons tijdens onze recente internationale conferentie in het hotel werd aangeboden. Zonder uitzondering was het personeel efficiënt en vriendelijk met betrekking tot alle aspecten van onze conferentie. Ik heb al een enorme hoeveelheid feedback ontvangen van deelnemers die duidelijk genoten hebben van de ervaring en die aangeven zeer tevreden te zijn met de drie dagen. Een essentieel ingrediënt van dat succes was zonder twijfel de hoge servicenorm, zowel fysiek als menselijk, die door het hotel werd aangeboden. Namens hen hartelijk dank.”  

Raad van Bestuur - AIE


“Dit is de derde bijeenkomst die we gehouden hebben in het Park Plaza Airport hotel en we zullen niet twijfelen het opnieuw te boeken. Bij onze zakelijke strategiebijeenkomsten zijn tegelijkertijd 100 mensen aanwezig en vereisen een geweldige locatie voor onze internationale gasten, een ruime lay-out met een modern design en geweldige service van het personeel, wat allemaal door Park Plaza werd verwezenlijkt. Het enthousiasme, de positiviteit en efficiëntie van het personeel maken echt een verschil voor onze ervaring en bijeenkomst, vanaf het reserveringsproces tot de levering op de dag zelf. De grondigheid en assistentie in de loop naar de bijeenkomst waren vlekkeloos en op de dag zelf was geen verzoek te veel. Het personeel van iedere afdeling was zeer beleefd en altijd professioneel. Er was altijd iemand beschikbaar die binnen een paar minuten aan ons verzoek kon voldoen. De uitvoering en levering van het Park Plaza was fantastisch, zoals altijd, en we kijken ernaar uit opnieuw met jullie samen te werken!”

Hoofd Bedrijfsvoering - Strategy Insights


“Dit was al het derde evenement dat we hebben georganiseerd met het Park Plaza Amsterdam Airport hotel en we zijn weer zeer tevreden met de uitkomst. De samenwerking met het hotel was vlekkeloos en het personeel dat met onze groep werkt tijdens het evenement was zeer vriendelijk, professioneel en was bereid om dat extra er bovenop te doen om te voldoen aan al onze verzoeken—we konden voelen dat we in goede handen waren! Ruime en comfortabele vergaderruimtes met daglicht zijn precies wat we nodig hebben voor onze trainingssessies. Dit allemaal maakt Park Plaza Amsterdam Airport Hotel een van onze favoriete locaties om mee te werken en we kijken alweer uit naar ons volgende evenement daar!”

Leadership Development Team - Aon


“Hartelijk dank voor alles wat u gedaan hebt voor de voorbereiding en organisatie van onze bijeenkomsten hier in Park Plaza hotel. Alles ging heel goed: de vergaderruimtes, maaltijden en service waren allemaal uitstekend. De enige klacht zou kunnen zijn dat we allemaal een paar kilo zwaarder naar huis gingen! We vonden het heel prettig is en ik weet zeker dat als mensen weer in dit deel van de wereld moeten zijn, ze precies weten waar ze naartoe moeten gaan. We willen u bedanken voor uw geduld en doorzettingsvermogen met ons door de vele veranderingen die we onderwijl moesten maken.”

Wycliffe Global Alliance


“Het Park Plaza op Schiphol is een hotel dat ik veel voor mijn klanten boek als we een vergaderruimte en accommodatie op Schiphol nodig hebben. Ik vind het boekingsproces heel eenvoudig. Zodra ik mijn verzoek heb opgestuurd, antwoorden ze altijd, zo niet onmiddellijk, dan toch in elk geval binnen 24 uur. Als ze denken dat ze niet op tijd kunnen antwoorden geven ze dat ook aan me door. De offerte is opgesteld in een vorm die heel gemakkelijk te lezen en te begrijpen is—zodra ik alles heb bevestigd, wordt het contract opgestuurd, onderteken ik het en krijg ik bericht dat alles is ontvangen. Na het evenement ontvang ik een gedetailleerde rekening met mijn ontvangstbewijzen—Ik vind dit een van de gemakkelijkste hotels om zaken mee te doen en de medewerkers zijn altijd heel behulpzaam en vriendelijk, iets wat mijn taak een stuk gemakkelijker maakt!! Mijn klanten houden echt van het hotel; ze vinden de vergaderruimte goed en ze kunnen ter plaatse parkeren—wat handig is voor genodigden die in de buurt wonen. Voor gasten die met het vliegtuig komen is de nabijheid van de luchthaven uiteraard een plus—.”

The Travel Company Edinburgh


“Mijn bedrijf hield zijn eerste openbare conferentie in het Park Plaza Amsterdam Airport Hotel. Zonder enige twijfel droeg het hotel enorm bij aan het succes van het vierdaagse evenement. Vanaf het begin waren het personeel en het management fantastisch. Ze boden hulp bij elke aspect van de boeking, de logistieke voorbereiding en het reserveren van de accommodaties. Toen we de dag voorafgaande aan het evenement aankwamen, boden ze ons een werkplek en wezen ons zowel een evenementenmanager als een logistieke manager toe. Het personeel was fantastisch, heel vriendelijk en professioneel en altijd graag bereid net een beetje meer te doen om te helpen. Ik wil hierbij vooral Ilona en Leon noemen. Wat betreft het eten—wat een buffet! De chef-koks vroegen wat we wilden – we vertelden hen wie vegetariër of veganist waren, en lieten de rest aan hen over. Het ontbijt was uitstekend, tijdens de koffiepauzes werd er altijd iets zoets en iets hartigs geserveerd, en de lunches, zowel die in buffetvorm als die aan tafel geserveerd, waren heerlijk, er werd rekening gehouden met ieders wensen en er was voor elk wat wils. De pièce de résistance was echter het formele avondbuffet dat aansloot op de rondetafeldiscussies met champagne—een heerlijke oosterse fusion met onwaarschijnlijke combinaties, samengesteld om de smaakpapillen uit te dagen—goed gedaan team, het was fantastisch. De conferentieruimte was groot en comfortabel en ondanks een plaatselijke stroomstoring een enorm succes. De meerderheid van de deelnemers verbleef in het hotel en iedereen complimenteerde de aanwezige faciliteiten, van de lounge tot de fitnessruimte en de kamers. Mijn Executive-kamer had een aparte lounge, voldoende werkruimte en een comfortabel bed voor datgene wat je tijdens een conferentie het hardst nodig hebt: slaap. Ik zou niet aarzelen voor onze volgende conferentie weer het Park Plaza Amsterdam Airport te boeken. In de tussentijd kom ik zelf met mijn vrouw terug voor een weekend om bij te komen!”

RiskBusiness International Limited


Vragen over vergaderingen en evenementen
T: +31 (0) 20 299 7742
Fax: +31 (0) 20 658 0585
E: groupamsterdam@pphe.com