XSluiten
Profiteer meer met onze exclusieve Ledentarieven.
Log in of word nu lid!
 

Park Plaza Gift Card

De wereld binnen handbereik
Of je nou de rijke geschiedenis van Berlijn wilt ontdekken, wilt baden in de zon aan de Adriatische kust van Kroatië of wilt proeven van de uitgebreide Pan-Aziatische keuken bij Chino Latino Restaurant & Bar, met Park Plaza is het leven een avontuur.

Hoe kunt u uw geliefden dus beter verwennen dan met een Radisson Hotel Group Gift Card? De kaart kan worden gebruikt in 42 deelnemende landen en er is keuze uit bijna 300 hotels, waaronder Park Plaza Hotels & Resorts, art’otel, Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Park Inn by Radisson, en bij diverse restaurants zoals Chino Latino Restaurant & Bar en TOZI Restaurant & Bar en wellness faciliteiten. Elke kaart is twee jaar geldig, dus er is voldoende tijd om op ontdekking te gaan. Onze Gift Cards zijn verkrijgbaar met een waarde van 20 EUR tot 150 EUR, of 20 GBP tot 100 GBP, en kunnen worden gebruikt om te betalen voor hotelovernachtingen, diners, spabehandelingen en nog veel meer.

U kunt uw kaart online registreren, zodat u bij verlies meteen een vervangend exemplaar ontvangt. U kunt ook op elk moment inloggen om het saldo van uw Gift Card te checken.

Onze Gift Cards zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel of online te bestellen. Daarnaast kunt u de Gift Card met uw favoriete afbeelding een uniek en persoonlijk tintje geven. Gift Cards zijn ook het perfecte zakelijke geschenk als blijk van dank voor uw klanten en medewerkers. Als u ze snel nodig heeft, onze e-cards worden via e-mail verzonden zodat ze meteen kunnen worden gebruikt
.

Koop nu uw Gift Card

Gift Cards
  
Gepersonaliseerde Gift
Cards
Zakelijke Gift Cards
  
E-gift Cards