CONTACTGEGEVENS  
ADRES:
Damrak 1-5
Amsterdam
1012 LG
Netherlands
LAT: 52.377387 LONG: 4.897585
Bekijken en ontdekken

RESERVERINGEN:
+31 (0) 20 655 1082 (Direct Hotel Reservations)
00 800 814 70000 (Europe Toll-free)
+1 (800) 814-7000 (US Toll-free)

TELEFOON: +31 (0) 20 623 4255 FAX: +31 20 625 2997

EMAIL:
Sales
Reservations
Balie
HOTELINFORMATIE  

Park Plaza combineert historische architectuur met moderne voorzieningen in Amsterdam

Park Plaza Victoria Amsterdam biedt een doordachte combinatie van historische architectuur en eigentijdse accommodatie in het stadscentrum, op slechts vijf minuten lopen van het Amsterdamse Centraal Station. Neem een kamer in ons opvallende gebouw uit 1890. Tot de voorzieningen van het hotel behoren gratis wifi, eetgelegenheden waar u heerlijk kunt dineren, een fitnesscentrum, een binnenzwembad, een sauna en een solarium.

Zakelijke reizigers keren terug naar Park Plaza Victoria Amsterdam vanwege de professionele vergaderfaciliteiten, en toeristen kiezen het indrukwekkende hotel omdat ze dicht bij de bezienswaardigheden willen zijn. Steek het IJ over voor een bezoek aan A’DAM LOOKOUT, een populaire toeristische attractie die een spectaculair uitzicht over de stad biedt, of breng een tot nadenken stemmende middag door in het Anne Frank Huis. Er zijn ook talrijke musea en parken in de buurt. Boek vandaag nog en begin het prachtige Amsterdam te ontdekken.

100% rookvrije accommodatie

Park Plaza Victoria Amsterdam

https://www.parkplaza.nl/amsterdam-hotel-nl-1012lg/netamst
  • BOEK NU
  • RESERVERING BEKIJKEN
  • BOEKEN MET PUNTENMeld u aan om alle reserveringen in uw account te bekijken
TARIEVEN EN BESCHIKBAARHEID
do 23 mei 2019 naar vr 24 mei 2019
Van USD $213 per nachtfull_payment_due_icon
Tariefinformatie

“De feedback van mijn team is fantastisch. Ze zijn niet alleen onder de indruk van de vergaderruimte, het hotel en de locatie, maar ze vertelden me ook dat de medewerkers van het hotel fantastisch zijn. Ik weet zeker dat we in de toekomst vaker een zaal bij u boeken! Dank u wel!”

Parker Hannifin Manufacturing Ltd.f


“Ik heb onlangs een conferentie in Park Plaza Victoria Amsterdam georganiseerd onder de titel: Fighting Corruption. Namens de klant en IBR wil ik graag mijn dank uitspreken voor de uitstekende service die uw hotel heeft verleend en de manier waarop u reageerde op alle serviceverzoeken van de EC en mij. Ik werk al sinds 1997 in deze branche en heb honderden evenementen op verschillende niveaus georganiseerd in tophotels over de gehele wereld. Hotels uit de topcategorie bieden vrijwel altijd goede service, maar het verschil wordt gemaakt door hun medewerkers. In dit kader wil ik in het bijzonder Niek van Oorschot en Aimee Schreuder bedanken die voor dit evenement mijn contactpersonen in het hotel waren. Naar mijn mening vormen zij het meest waardevolle wat het hotel te bieden heeft en speelden ze een rol in het succes van onze vergadering. Ze boden professionalisme, efficiëntie en flexibiliteit met betrekking tot de verzoeken waarmee we tot op het laatste moment kwamen, en, wat het belangrijkste is, ze toonden geen enkel teken van stress. Ik wil ook nog een compliment geven aan het hotel voor hun uitstekende receptiemedewerkers. Ik organiseer graag ook mijn volgende evenementen in hotel Park Plaza Victoria Amsterdam.”

Senior Event Organiser, ENPPIEAST ibf


“Aimée Schreuder en het team van Park Plaza Victoria Amsterdam, ik wil jullie graag hartelijk bedanken voor jullie fantastische ondersteuning voor en tijdens onze verkoopvergadering, NESMM. Ik wilde jullie even laten weten dat mijn collega’s en ik erg tevreden waren met de service die u en uw team aan ons hebben verleend. Jullie waren zo behulpzaam en beleefd. Ik zal jullie aanbevelen bij ander assistenten van TMO zodat ook zij misschien in de toekomst hun vergaderingen in jullie hotel, Park Plaza Victoria Amsterdam, boeken. Ik wil in het bijzonder Aimée Schreuder bedanken die al die weken voordat de vergadering daadwerkelijk plaatsvond mij bij de voorbereiding heeft bijgestaan. Ze leverde uitstekend werk! Ik hoop dat we elkaar nogmaals ontmoeten.”

Thermo Fisher Scientific


“We waren erg blij met alle door het hotel verzorgde services. Alle gasten waren tevreden met de faciliteiten en accommodaties. De klantenservice was fantastisch en al jullie medewerkers deden hun uiterste best aan onze wensen tegemoet te komen. Ik heb geen enkele negatieve opmerking gehoord. Ik ben erg blij met de samenwerking met het hotel. Ik kom bij u terug zodra ik dit verblijf met mijn klant heb geëvalueerd. Maar op dit moment denk ik er zo over.”

Atlantic MICE


“Ik wil graag u en uw personeel bedanken voor het feit dat jullie zulke fantastische gastheren en -vrouwen voor ons waren. Bedankt voor de geweldige gastvrijheid en het harde werk van uw team van Park Plaza Victoria Amsterdam waren al onze klanten tevreden en blij met dit evenement. Omdat we wereldwijd internationale conferenties organiseren voor overheidsorganen en toonaangevende experts uit de industrie, is het heel belangrijk voor ons om de juiste locatie en een exclusieve omgeving voor onze vergaderingen uit te kiezen. Deze keer in Amsterdam was hotel Park Plaza Victoria de perfecte keuze om te verblijven en onze conferentie te houden. De beste locatie, een prachtig historisch gebouw en het vriendelijkste en behulpzaamste team dat we ooit zijn tegengekomen. Namens UMI wil ik u en uw collega's van Park Plaza hartelijk bedank voor het tot een succes maken van ons evenement.”

United Market Insight


“Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om u te laten weten hoe tevreden we waren over ons onlangs in uw hotel gehouden 10-daagse evenement. Een groep vragen 10 dagen van huis te zijn en ervoor te zorgen dat de deelnemers zich 10 dagen lang in een conferentieruimte focussen op een training, is geen eenvoudige taak. Dankzij u en het hele team van Park Plaza was ons evenement een doorslaand succes. Van het inchecken tot het comfort van de kamers, de kwaliteit van de maaltijden en de uitzonderlijke service (vriendelijk en attent) – ik kan gerust zeggen dat jullie mijn taak een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. Als organisator is het geen eenvoudige taak ervoor te zorgen dat alle deelnemers de locatie, het eten, de service en de conferentieruimte waarderen. Wanneer ze echter allemaal tevreden zijn, heeft de organisator veel meer tijd over om te ontspannen, te genieten van de fitnessruimte, het zwembad en de sauna van het hotel en Amsterdam te bezoeken.”

Physio Control


“Na onze week samen wil ik u en uw team graag hartelijk bedanken voor het geweldige werk dat jullie hebben gedaan. Al onze klanten waren echt tevreden met het hotel en de geboden services. De meesten zeiden zelfs dat als ze nog eens terug zouden komen in Amsterdam, ze naar uw hotel zouden gaan. Voor zover ik kon zien waren alle medewerkers van het hotel bijzonder behulpzaam en het was een waar genoegen met jullie allemaal samen te werken. We verwachten het evenement tijdens de komende weken met onze klant na te bespreken, dus als er nog aanvullende opmerkingen worden gemaakt, geef ik deze aan jullie door. Maar voor zover ik het nu kan overzien was alles perfect. Hartelijk bedankt voor alles en de felicitaties aan jullie hele team!””

Allegria


“Hartelijk dank voor jullie hulp bij het organiseren van het Intel-evenement. Het verliep bijzonder goed en alle medewerkers van het hotel waren briljant en bijzonder behulpzaam bij de verzoeken waar we op het laatste moment nog mee kwamen!!”

Intel


“Hartelijk bedankt voor al jullie hulp! Ik heb net met Hanne gesproken en ze was bijzonder enthousiast! Alles was perfect! Dus nogmaals bedankt!”

Statoil


Vragen over vergaderingen en evenementen
T: +31 (0) 20 299 7742
Fax: +31 (0) 20 658 0585
E: groupamsterdam@pphe.com